Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικής Συνεννόησης: Τώρα ή ποτέ!



Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, τα τελευταία δύο χρόνια η χώρα μας έχει μπει επιτέλους στο σωστό δρόμο της μεταρρύθμισης και της αλλαγής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρά τη λαϊκή πίεση και το λαϊκισμό της Αριστεράς που επιμένει ο εργαζόμενος να αμείβεται και να έχει δικαιώματα, έβαλε τη βάση για ένα ακόμα πιο σκληρό νεοφιλελεύθερο σύστημα που δουλεύει για λίγους και εκλεκτούς. Όμως δεν άντεξε μόνη της όλο αυτό το βάρος.

Γι αυτό το λόγο σχηματίστηκε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας των τραπεζών και των βιομηχάνων με πρωθυπουργό τον μεγάλο ευεργέτη μας Λουκά Παπαδήμo. Θεωρούμε θετικό στοιχείο τη συμμετοχή ανθρώπων που έχουν παλέψει για τη δημοκρατία από το μετερίζι της ΕΠΕΝ και διατηρούν φιλικές σχέσεις με αντίστοιχες δημοκρατικές δυνάμεις της Γαλλίας όπως ο αξιότιμος κύριος Λεπέν.

Δεν είναι δυνατόν σε αυτόν τον αγώνα οι φοιτητικοί σύλλογοι να μείνουν αμέτοχοι. Γι αυτό το λόγο εμείς ευυπόληπτοι φοιτητές και πολίτες αντιλαμβανόμενοι τις ώρες ευθύνης προτείνουμε τη συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου εθνικής σωτηρίας με συμμέτοχη των παρατάξεων ΠΑΣΠ-ΔΑΠ-ΦΟΣ αφού για άλλη μια φορά οι αριστερές παρατάξεις θα περιοριστούν στην στείρα καταγγελία. 

Η αποσάθρωση της δημόσιας παιδείας και η στήριξη του έργου της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας είναι χρέος μας και θα το επιτελέσουμε… Ενδεικτικά προτείνουμε για πρόεδρο του ΔΣ τον επίτιμο πρόεδρο της ΔΑΠ Σάκη Ιωαννίδη.
 

Aντί της Σιωπής Αυτόνομη δημιουργία για το Πάντειο Συμμετέχουμε στην

Δεν υπάρχουν σχόλια: