Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΙΣ 14/3 ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

Για τις 14 Μαρτίου δρομολογήθηκαν οι εκλογές που θα αναδείξουν το Συμβούλιο Διοίκησης στο Πάντειο. Οι εκλογές είχαν οριστεί για τις 6 Φεβρουαρίου, όμως αναβλήθηκαν μετά την παραίτηση των 7 υποψηφίων (από το σύνολο των 12) στις 31/1.

Με την εκλογή του Συμβουλίου Διοίκησης εισάγεται μία νέα περίοδος για το Πανεπιστήμιο: διαλύεται ο δημόσιος, δωρεάν, δημοκρατικός χαρακτήρας του, ανοίγει ο δρόμος για την επιβολή διδάκτρων, ενώ υποτάσσεται στους κανόνες της αγοράς. Παράλληλα, το ίδιο επιχειρεί να παράγει νέους ευέλικτους και επισφαλείς εργαζόμενους.
  
Οι εκλογές είναι ορισμένες για την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 και ώρες 10.00 π.μ. - 8.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγεωργα ΙΙ.

Για άλλη μία φορά, καλούμε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής (ΣΤΑΥΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΖΕΡΗ, ΣΤΑΥΡΟ ΠΕΡΕΝΤΙΔΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΑΣΑΚΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗ) και τους καθηγητές που έχουν δεχτεί να συμμετέχουν στο συμβούλιο διοίκησης  να αποσύρουν τη συμμετοχή τους και να παλέψουν μαζί μας για την ανατροπή αυτού του νόμου.

Καλούμε όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα του Παντείου να παλέψουμε όλοι μαζί για να εμποδίσουμε το σχηματισμό του Συμβουλίου Διοίκησης καθώς και την εφαρμογή αυτού του νόμου.

Σε κάθε προσπάθεια διάλυσης της δημόσιας, δωρεάν Παιδείας,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!
                                                                                 
                                                                                                                                             Αντί της Σιωπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: