Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ Κ.Σ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΕΝ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ Κ.Σ

Στις 16/4, στο χώρο διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών του Φοιτητικού Συλλόγου του Μαθηματικού μέλη της ΚΝΕ επιτέθηκαν με μένος απέναντι σε μέλη της Αριστερής Ενότητας. Με τραμπούκικο τρόπο οι πρωτεργάτες της καφρίλας ανακοίνωσαν πως αυτοί ξέρουν να λύνουν τις διαφορές τους με τη βία και το ξύλο, κι αυτό για…. 3 αφίσες. 30 μέλη της Πανσπουδαστικής όρμησαν, σπάζοντας τζάμια πάνω στα κεφάλια μελών της ΑΡΕΝ, και με μπουνιές επέλεξαν να τους απομακρύνουν.

Είναι δεδομένο πως τις ημέρες διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών κάποιοι επιλέγουν να επιλύουν τις πολιτικές τους διαφωνίες με ξύλο και τσαμπουκά. Η ΠΚΣ επιλέγει να δυσφημεί και να τραμπουκίζει την Αριστερή Ενότητα ενώ την ίδια στιγμή η ΔΑΠ και οι πολιτικοί εκφραστές του Μνημονίου μένουν ανενόχλητοι. Είναι εκείνη η παράταξη που από τη μία μιλάει για δημοκρατική ανασυγκρότηση των φοιτητικών συλλόγων και από την άλλη εκδίδεται σε πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ως Αριστερή Ενότητα καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση της ΠΚΣ σε βάρος της Αριστερής Ενότητας. Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να αποδοκιμάσουν τέτοιου είδους πρακτικές που στρέφονται σε βάρος αγωνιστών της αριστεράς.

Με τη ριζοσπαστική αριστερά στην κοινωνία και το Πανεπιστήμιο αλλάζουμε τις ζωές μας.

Στις 17 Απρίλη στηρίζουμε-ψηφίζουμε Αριστερή Ενότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: