Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!!!

Η Αριστερή Ενότητα Παντείου καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου της κομμουνίστριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, φοιτήτριας του Παντείου που δολοφονήθηκε στην πύλη του εργοστασίου της ΕΤΜΑ.
Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί η συγκεκριμένη ενέργεια που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το μένος των φασιστών της Χρυσής Αυγής απέναντι στους αγωνιστές.
Μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και αριστερούς, σειρά μπορεί να έχει οποιοσδήποτε δεν τάσσεται υπέρ των νεοναζιστικών τους απόψεων.
Η ανοχή της κυβέρνησης απέναντι στις δράσεις αυτής της συμμορίας αποτελεί διαπιστευτήριο για το πόσο καλά υπερασπίζεται την πολιτική της ίδιας και τις ανάγκες του κεφαλαίου. Ακόμη και τώρα, που η φασιστική απειλή είναι ορατή, η κυβέρνηση αρνείται να πάρει μέτρα για την αντιμετώπισή του και αποσύρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή και τις ενέργειές της και να συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα ενάντια στους νεοναζί για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Το βεβηλωμένο μνημείο της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου(φωτο από το 902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: