Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ. ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΝ

Η Αριστερή Ενότητα Παντείου δέχτηκε φασιστική επίθεση με απειλητικά σημειώματα που υπογράφονταν με φασιστικό σύμβολο (στόχος) και με το όνομα της νεοναζιστικής οργάνωσης Α.Μ.Ε. Συγκεκριμένα τα σημειώματα έγραφαν «θα σας πιούμε το αίμα» και «φαλτσέτες θα φάτε, θα σας σφάξουμε ξυριζαίοι». Και τα δύο αυτά σημειώματα είχαν ως στόχο προφανώς την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική των φασιστοειδών μέσα σε κοινωνικούς χώρους όπως το πανεπιστήμιο. Οι ίδιοι έχουν επιτεθεί και στο παρελθόν στο Πάντειο και σε άλλους κοινωνικούς χώρους όπως πχ το δίκτυο αλληλεγγύης της Κυψέλης «το μυρμήγκι».

Τα τάγματα εφόδου του φασισμού και κάθε λογής εθνικιστικές συμμορίες που επιτίθενται καθημερινά (αμέτρητες δολοφονίες και πογκρομ μεταναστών, δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, φασιστική επίθεση προς μέλη ΚΚΕ στο Πέραμα) δεν μας φοβίζουν.


Καταγγέλουμε τη συγκεκριμένη επίθεση και δηλώνουμε πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις. Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στις σχολές όπως και σε ολόκληρη την κοινωνία. 

Το Δ.Σ.του φοιτητικού 
συλλόγου Παντείου

                                          τα εν λόγω σημειώματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: