Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Στις 12 το πρωί της Τετάρτης 13/6, οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ έγιναν για ακόμη μια φορά μάρτυρες ξυλοδαρμού μεταναστών κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου εγγράφων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες πλέον κατοικοεδρεύουν στην οδό Πατησίων στο ύψος στης ΑΣΟΕΕ, εισέβαλαν κλωτσώντας την πόρτα της σχολής, και στη συνέχεια χτύπησαν επανειλημμένα τους μετανάστες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε κατόπιν του "ελέγχου" είχαν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Δυστυχώς λόγω της εξεταστικής περιόδου στην σχολή δεν ήταν συγκεντρωμένο ικανό πλήθος φοιτητών ώστε να απωθήσουν την παράνομη και άδικη επίθεση, όπως έχει γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Η κινητοποίηση της κοινωνίας και της αριστεράς για τη αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων και παράνομων επιθέσεων της αστυνομίας, η οποία αντί να διαφυλάσσει το νόμο και τα ανθρώπινα δικαιώματα τα καταπατά, ειδικά στην ΑΣΟΕΕ, που έχει μπει στο στόχαστρο, πρέπει να είναι άμεση. Το κλίμα τρομοκρατίας ενάντια στους μετανάστες σκοπό μόνο έχει να αποπροσανατολίσει από τους πραγματικούς υπαίτιους της υποβάθμισης των ζωών μας.
Καμμία ανοχή στις επιθέσεις!



ΠΗΓΗ:left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: