Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

"ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!

Στην πιο κρίσιμη περίοδο για το δημόσιο Πανεπιστήμιο, τη στιγμή που απειλείται με διάλυση, η «υπεύθυνη δύναμη» ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιμένει να κρατάει τους/τις φοιτητές/ -τριες μακριά από τις συλλογικές διαδικασίες. Φαίνεται ότι η ίδια φοβάται να υποστεί το πολιτικό κόστος που της αναλογεί ούσα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια.
Αδυνατώντας να ληφθεί απόφαση για συνέλευση στο Διοικητικό Συμβούλιο, όλες οι υπόλοιπες δυνάμεις (ΑΡΕΝ, ΕΑΑΚ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ) συνυπογράψαμε κάλεσμα σε γενική συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου και προχωρήσαμε σε συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή της. Αυτή τη γενική συνέλευση η ΔΑΠ χαρακτηρίζει παράνομη.
Βλέποντας όμως τη μαζική συμμετοχή των φοιτητών στη συνέλευση, η ΔΑΠ αποφάσισε να μπει και χωρίς κανένα σεβασμό στη διαδικασία, μέλος της ΔΑΠ απαίτησε να τοποθετηθεί «σαν πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου» με περισσό θράσος αντιμετωπίζοντας την έντονη κατακραυγή όλων των φοιτητών και των φοιτητριών.
Κι όμως δεν σταμάτησε εκεί: η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εκμεταλλευόμενη για άλλη μια φορά την αυτοδυναμία της, αρνείται να σφραγίσει και να επικυρώσει τις νόμιμες αποφάσεις του φοιτητικού συλλόγου που ψηφίστηκαν στην Γ.Σ. αφού διαφωνεί με αυτές!
Καταγγέλλουμε τις μαφιόζικες πρακτικές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και διαμηνύουμε ανοιχτά και σε όλους τους τόνους πως ο φοιτητικός σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός!
Καλούμε όλους και όλες τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση την Τρίτη 23/10 στη 1 η ώρα στην αίθουσα 108 και σε κάθε συλλογική διαδικασία του συλλόγου!

Ο αγώνας για ένα δημόσιο, δωρεάν, δημοκρατικό Πανεπιστήμιο είναι στο χέρι μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: