Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ!


Απίστευτο αλλά αληθινό. Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ανακοινώνει ότι συνδιοργανώνει Συνέδριο για το Θουκυδίδη με  την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων η οποία δεν γνωρίζει, βεβαίως τίποτε.

Η ιστορία έχει ως εξής. Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ), ένα ιστορικό επιστημονικό σωματείο που εκπροσωπεί τους φιλόλογους που εργάζονται στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση καθώς και τους πτυχιούχους των φιλολογικών σχολών, διοργανώνει κάθε χρόνο Επιστημονικό Συνέδριο, το οποίο παρακολουθούν εκατοντάδες φιλόλογοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με άδεια του Υπουργείου Παιδείας. Φέτος διοργάνωσε το 39ο Συνέδριό της με θέμα "Θουκυδίδης:Ο κορυφαίος ιστορικός της αρχαιότητας και η επίδραση του μέχρι σήμερα.".

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 22-24/11 στο αμφιθέατρο του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.

Ωστόσο λίγο μετά το τέλος του Συνεδρίου γίνεται γνωστό ότι στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται αναρτημένη από τις 18/11 ανακοίνωση η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει το Συνέδριο της ΠΕΦ ως Σεμινάριο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Στο δικτυακό της τόπο
 μαθαίνουμε ότι η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Φιλοσοφικής διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα το Θουκυδίδη και καλεί σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων τους φοιτητές να το παρακολουθήσουν. Ανακοινώνει μάλιστα και ότι θα δοθούν και "βεβαιώσεις συμμετοχής"



Πηγή: alfavita

Φυσικά και δεν μας εκπλήσσει αυτή η κίνηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αφού μας έχει συνηθίσει πια σε τέτοιου είδους φαινόμενα, όπως ήταν για παράδειγμα το μοίρασμα ανακοίνωσης σε πρωτοετής φοιτητές φερόμενο ως απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου του Παντείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: