Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καταγγέλλουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία παρέκαμψε τη διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου, μοιράζοντας σε πρωτοετείς φοιτητές που έρχονται για εγγραφές μια πλαστή απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών. Η απόφαση είναι αυθαίρετη και άκυρη καθώς δεν συνεδρίασε το όργανο του  Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τηλέφωνα των μελών που αναγράφονται στο έντυπο «προς διευκόλυνση των φοιτητών» ανήκουν αποκλειστικά σε μέλη της ΔΑΠ.

Η ΔΑΠ με έναν παραπλανητικό μανδύα νομιμοποίησης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια των πρωτοετών φοιτητών, ούτως ώστε να γεμίσει τις λίστες της με νέα μέλη. Αυτή η πρωτοφανής-ακόμα και για την ΔΑΠ!!-απαξίωση των διαδικασιών του Συλλόγου δείχνει την πραγματική τους αντίληψη για το τι σημαίνει δημοκρατία μέσα στο Σύλλογο.

Το παραπάνω έρχεται να προστεθεί στην πάγια τακτική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία έχει πάρει υπεργολαβία την διαδικασία εγγραφών, παρέχοντας τις αιτήσεις που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο, κάτι που εκτιμούν ακόμα και υπάλληλοι του πανεπιστημίου στέλνοντάς τους «πελάτες»!ΠΑΝΤΕΙΟΥ         


                                                              
Δεν υπάρχουν σχόλια: